- INGREDIENTS (per 4 persones)
- 300 gr. d’arròs
- 2 dents d’all
- 1 ceba gran
- 1 got de vi blanc
- 5 llonzes fines de bacon
- 25 gr. de pinyons
- 25 gr. de panses
- 25 gr. formatge per fondre
- Brou vegetal o de pollastre (700- 800 ml. aprox)
- Formatge parmesà
- Unes nous de mantega
PREPARACIÓ: En una paella daurar els pinyons i les panses i reservar. Tallar el bacon a tires daurar-lo i reservar. Esmicolar els alls i en una cassola amb oli, quan enrosseixin afegir la ceba ratllada fins que transparenti, afegir l’arròs i donar-li unes voltes, abocar el got de vi i deixar que bulli. Deixar reduir el vi i anar afegint el brou (previament calentat) sense parar de remenar l’arrós. Quan gairebé sigui cuit afegir el formatge per fondre, el parmesà, les panses i els pinyons. Quan ja sigui cuit al dente afegir unes nous de mantega, integrar-la i servir.
De debó?, Me’n alegro que us agradés. El vi si que era bó.
papa!! estava bonissim! 😀 i la carn…ens vam quedar a quadres el Pol i jo, era molt més bona del que ens pensavem que seria =)